De Bedrijfs-Inspirator

Over de Bedrijfs-Inspirator

Waar ik mij het meeste over verwonder is hoe mooi creativiteit kan zijn. Hoe creatief denken of bezig zijn mensen kan binden, maar ook hoe creatief bezig zijn antwoorden kan geven over wie je bent als persoon; 
waar je krachten liggen.

Ik ben Sarike Gaillard, de Bedrijfs-Inspirator.

Laatst kreeg ik de vraag waar ik mij het meeste over verwonder, een hele mooie vraag, maar lastig te beantwoorden. Niet onmogelijk. Mijn antwoord was dat ik mij het meeste verwonder over hoe mooi creativiteit kan zijn. Hoe creatief denken of bezig zijn mensen kan binden, maar ook hoe creatief bezig zijn antwoorden kan geven over wie je bent als persoon, waar je krachten liggen.

Mijn passie ligt bij de verbinding zoeken tussen mensen en tussen mensen en hun talenten. Het verbinden van mensen staat centraal bij Stichting ‘DifferAnts’ die ik heb opgericht en waarvan ik voorzitter ben. Tijdens het ontwikkelen van producten voor deze stichting krijg ik met veel verschillende mensen te maken en is mijn netwerk geëxplodeerd. Wat ik meer dan gedacht leerde, is dat iedereen een vorm van creativiteit in zich heeft. Dat laatste is een punt wat men zelf niet vaak ziet, er wordt gedacht dat je voor creatief zijn moet kunnen tekenen, of schilderen. Dit is een denkfout, creatief denken omvat zoveel meer.

Van huis uit ben ik Industrieel Ontwerpen (TU/e) en kunstenaar (Sint Lucas Antwerpen), daarnaast heb ik een opleiding tot burn-out coach succesvol afgerond. Ik heb ervaring als project ontwikkelaar, project leider en heb veel als zzp-er mijn creatieve, brede achtergrond kunnen gebruiken. Nu ga ik met de ervaring die ik heb opgedaan aan de slag als Bedrijfs-Inspirator.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.