De Bedrijfs-Inspirator

Over Sarike

Sarike

Sarike, dat ben ik.

 

Ik woon in Prinsenbeek met mijn lieve zoon en man. Ik ben geboren in het kleine Klundert in West-Brabant en via Eindhoven, Milaan, Antwerpen en Roosendaal uiteindelijk neergestreken in ‘de Beek’.

 

Door mijn dissociatieve stoornis, heb ik een lange weg afgelegd (letterlijk en figuurlijk) om mijn rust te vinden. Ik raakte de verbinding met het ‘hier en nu’ kwijt en verloor mijzelf in de wereld van mijn eigen gedachten, dit maakte mij angstig. Therapie en de onvoorwaardelijke steun van mijn man en de liefde voor mijn kind hebben ervoor gezorgd dat ik nu stabiel ben.

 

Daarnaast heeft kunst een grote rol gespeeld, ik kon hier mijn emoties goed in kwijt en het hielp mij te worden wie ik nu ben. Ik begrijp mijzelf beter en weet wat ik aankan. Ook heb ik veel nagedacht over wat er echt belangrijk in het leven is, familie en vrienden, liefde, rust en verwondering.

 

Dat laatste woord ‘verwondering’ is een rol gaan spelen in mijn leven, ik voel dat ik het door wil geven. Ik wil mensen laten ervaren dat creatief bezig zijn, met kunst op welk niveau of in welke vorm dan ook, je even kan laten stilstaan en verwonderen, dichter bij jezelf komen en ontdekken wat jij belangrijk vindt.

 

Dat is mooi, daar wil ik bij helpen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.